Gyakran Ismételt Kérdések

Ezen az oldalon megtalálhatja a többi tag által feltett leggyakoribb kérdéseket és válaszokat.

Ha nem találja a választ, kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül a support@metroopinion.com címen. Örömmel válaszolunk minden olyan kérdésére, amely más felhasználók számára hasznos lehet.

A GYIK-et különböző részekre osztottuk, hogy a lehető legegyszerűbben megtalálhassa a megfelelő válaszokat.

Fogj neki

Profil létrehozásához regisztráljon a kezdőlap oldalon. Az e-mailben található linkre kattintva aktiválhatja profilját.

Kérjük, próbáljon meg még egyszer regisztrálni, és ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be az irányítószámot. Kézzel kell beírni, szóköz nélkül (Google-n megtalálod).
Ha továbbra is ugyanazt az üzenetet kapja, küldjön nekünk egy képernyőképet a problémáról, és felvesszük a kapcsolatot az illetékes részleggel a további kivizsgálás érdekében.

A profiljába való bejelentkezéshez lépjen a menü Bejelentkezés oldalára. Kérjük, adja meg e-mail címét és jelszavát a bejelentkezéshez. Ha nem emlékszik jelszavára, hozzon létre egy újat az „Elfelejtette jelszavát” gombra kattintva.

Ezek a MetroOpinion tagsággal kapcsolatos jogi dokumentumok. Az Általános Szerződési Feltételekre és az Adatvédelmi szabályzatra mutató hivatkozásokat a Főoldalon találja.

Bevétel és fizetés

Gyakran előfordul, hogy technikai okok miatt nem lehet azonnal látni a díjat a profilon. Amint visszaigazolást kapunk a kitöltött felmérésről, azonnal megjutalmazzuk.

Egyenlegedet a Metroopinion profilodon ellenőrizheted.

A kérdőíveket ki kell tölteni a jutalom megszerzéséhez.
A kifizetési küszöb a kiválasztott fizetési módtól függ.
Amikor eléri a fizetési küszöböt, átutalhatja a pénzt a választott fizetési móddal. Vegye figyelembe, hogy a fizetési módnak ugyanahhoz az e-mail címhez kell kapcsolódnia, amelyet a felmérések kitöltéséhez használ. Az országodban elérhető fizetési módokat a profilodon a „Jutalmak” részben tekintheted meg.

Először is rendelkeznie kell egy aktív PayPal fiókkal. Ha nem, akkor ingyenesen létrehozhat egyet.
Győződjön meg arról, hogy ugyanazt az e-mail címet használja a PayPal és a MetroOpinion fiókokhoz.
1) Jelentkezzen be profiljába a Bejelentkezés oldalon.
2) Kattintson a "Megszerzett pontjaim" elemre.
3) Amikor eléri a fizetési küszöböt, kattintson a Frissítés gombra, és a pénz átutalásra kerül a PayPal-számlájára.
4) A PayPal 3%-os tranzakciós díjat számít fel. Sajnos ez ellen nem tudunk mit tenni.
5) Győződjön meg arról, hogy bejelentkezett PayPal-fiókjába, és beleegyezett a pénz fogadásához. Önt terheli a felelősség a fizetés elfogadásáért.
6) Ha 30 napon belül nem kapja meg a befizetést, a pénz visszakerül MetroOpinion-számlájára.
Ha segítségre van szüksége a PayPal használatával kapcsolatban, forduljon közvetlenül hozzájuk.

Sajnos nem kínálunk fizetést más PayPal-számlákra, mivel ezzel vissza lehet élni. MetroOpinion-felhasználónevének meg kell egyeznie személyes PayPal-fiókja e-mail-címével.

Ha ezt az üzenetet kapja, várjon 2-4 napot, majd próbálja meg újra végrehajtani az átvitelt. Ha ismét nem sikerül, forduljon hozzánk a support@metroopinion.com címen

Néha eltarthat néhány munkanapig, amíg a befizetést regisztrálják. Ennek oka technikai és könyvelési okok miatt van. Ha nem fizeti ki 10 munkanapon belül, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen support@metroopinion.com.

Felmérések

Sajnos nem tudunk kérdőívet újra elküldeni. Miután megkaptuk a szükséges válaszokat, a kérdőívet lezárjuk. De ne aggódj, hamarosan új felmérést fogunk találni számodra.

Különféle módszerekkel gondoskodunk arról, hogy a felhasználók ne töltsék ki többször ugyanazt a felmérést, mert ez rontaná a felmérés hitelességét. Tehát ha ezt az üzenetet kapja, az azt jelenti, hogy már kitöltötte a felmérést egy másik platformon. De ne aggódj, hamarosan új felmérést fogunk találni számodra.

Ha rossz nyelvű kérdőívet kap, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a következő címen support@metroopinion.com. Az ügyfélszolgálat megkeresésekor kérjük, válaszoljon a felmérési meghívóra, hogy csapatunk könnyen megtalálja a kérdéses felmérést. Ez azt is megakadályozza, hogy más felhasználók megkapják ugyanazt a felmérést.

A felmérésre szóló meghívókat e-mailben kapja meg. Itt talál egy linket a felméréshez, információt talál arról, hogy mennyi ideig tartana, és mennyit fog keresni a kitöltése után.

A felmérések kitöltése teljesen ingyenes. Az is igazságos, ha jutalmat kap a hozzájárulásáért.

Széles körű felméréseket készítünk különböző témákban. Válaszai bizalmasak maradnak. A vállalatok csak termékkutatásaikhoz használják őket.

Ügyfeleink időnként megkövetelik, hogy bizonyos kérdéseket többször tegyünk fel, hogy biztosak lehessenek abban, hogy személyes adatai konzisztensek. Elnézést kérünk a kellemetlenségért.

A hibák leállíthatják a felmérést. Ha ez megtörténik, vegye fel velünk a kapcsolatot a felmérésre meghívó e-mail megválaszolásával. Írja le a problémát, hogy a lehető leghamarabb megoldhassuk.

Minden felmérés linkje csak egyszer kattintható. Emiatt a felmérés során sajnos nem lehet szünetet tartani. Ezenkívül a böngészőablak bezárása után nem lehet újraindítani.
Sajnos így kell eljárnunk, hogy elkerüljük a többszörös részvételt és a hasonló típusú csalásokat. Célszerű minden felmérést egy ülésben kitölteni.
Hosszabb idejű inaktivitás esetén az internetkapcsolat rövid megszakadásához vezethet. Ez a felmérés félbeszakadásához vezethet. Biztonsági okokból és a nemzetközi piackutatási irányelvek miatt a felmérés nem folytatható, és az eredményeket nem lehet beépíteni az elemzésbe.

Igen, felméréseinket minden eszköz támogatja. Ha bármilyen technikai problémát tapasztal, forduljon hozzánk a support@metroopinion.com címen, hogy azonnal kijavíthassuk azokat. Ezzel biztosíthatja, hogy Ön és más felhasználók ne tapasztalják újra ugyanazt a problémát.

Kérdőívet küldünk, ha megtaláljuk a profilodnak megfelelőt. Javasoljuk, hogy a lehető legtöbbet töltse ki profilját. Ez növeli annak esélyét, hogy megkapja a megfelelő felmérést.

Ez azt jelenti, hogy Ön nem tartozik abba a felhasználói csoportba, amelyre szükségünk van erre a felmérésre. Ennek elkerülésének legjobb módja, ha a lehető legtöbb személyes adatot kitölti a profiljában.

Ha úgy találjuk, hogy nem Ön a megfelelő személy a felméréshez, megpróbáljuk megtalálni azt, amelyik jobban megfelel Önnek a személyes adatai alapján. Sajnáljuk, ha ez nem sikerül.

Ha hibaüzenetet kap a felmérés során, vegye figyelembe a következőket:
1) A MetroOpinion használatához engedélyeznie kell a cookie-kat a böngészőjében.
2) Egy felmérés sikertelen lehet, ha túl sokáig volt nyitva.
3) A lapról való navigálás egy felmérés befejezését is okozhatja.
4) Próbálja meg megnyitni a MetroOpiniont egy másik böngészőben. Győződjön meg arról is, hogy a Flash Media Player a legújabb verzióra van frissítve.
5) Ha egy felmérés sikertelen a telefonján, próbálja meg megnyitni a számítógépén.

Ez azt jelenti, hogy már elég válaszunk van ehhez a felméréshez. Ha bizonyos számú felhasználó kitölt egy felmérést, a kvóta megtelik, és a felmérés automatikusan bezárul.

Mindig több embert hívunk meg, mint amennyire szükségünk van. Ennek az az oka, hogy nem tudjuk előre megmondani, hányan vesznek részt felméréseinkben. Ez létfontosságú annak érdekében, hogy ügyfeleink garantáltan a szükséges számú résztvevőt egy meghatározott időn belül elérjék.
A program mindenkinek küld meghívót, akinek alkalmasnak kell lennie a felmérésre. Mivel ez egy folyamat, nem mindenki kapja meg egyszerre a meghívást. Vannak, akik korábban kapják meg a meghívást, mint mások, de mindenki, aki meg akarja kapni a meghívást, valamikor megkapja. Nincs befolyásunk arra, hogy a paneltagok milyen sorrendben kapják meg a felméréseket.
Másrészt a felmérést küldő ügynökségeknek csak bizonyos számú teljes felmérésre van szükségük. Ha eléri ezt a számot, a felmérés lezárul.
Egy dolgot javasolunk, hogy töltse ki profilját a lehető legtöbb információval, hogy megkapja az Önnek megfelelő felméréseket. Ezenkívül gyakrabban fog kérdőíveket kapni, ha profilja több információt tartalmaz.

Időnként előfordulhat, hogy meghívnak egy felmérésre, de amikor elkezdi, néhány mintakérdés után kiesik. Ez azért fordulhat elő, mert nem felel meg a kívánt célcsoportnak. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha a felmérés már lezárult. Ilyen esetben rendszerünk azonnal új felmérést keres Önnek. Ha ki tudja tölteni a kérdőívet, természetesen megkapja ennek a felmérésnek a díját. Hosszabb felmérés esetén magasabb, rövidebb felmérés esetén pedig alacsonyabb kompenzációt kap.
Az ok, amiért más összeget kap, vagy a kérdőív hosszabb, mint a meghívóban szerepel, azt jelzi, hogy Ön egy külön felmérésben vett részt.

Fiókja

Ha elfelejtette jelszavát, a Bejelentkezés oldalon generálhat újat. Új jelszót fog kapni az e-mail címére.

Könnyen visszaállíthatja jelszavát a következő lépések végrehajtásával:
1) Lépjen a bejelentkezési oldalra
2) Kattintson az „Elfelejtettem a jelszavam” lehetőségre a bejelentkezési terület alatt
3) Most írja be a regisztrációhoz használt e-mail címet a felmérési portállal
4) Azonnal küldünk Önnek egy e-mailt, amely tartalmazza a jelszó visszaállításához szükséges linket
5) Ellenőrizze a beérkező leveleket
6) Kattintson az e-mailben található linkre
7) Állítson be új jelszót

Felhasználónévként az e-mail címedet kell használnod. Ha nem emlékszik jelszavára, a Bejelentkezés oldalon létrehozhat egy újat. Ha továbbra sem tud bejelentkezni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen support@metroopinion.com

Az e-mail-cím megváltoztatásának egyetlen módja, ha kérelmet küld a support@metroopinion.com címre. Ez egy extra biztonsági lépés adatai és bevételei védelme érdekében.

Ha negatív vagy csökkentett bevétele van, az azt jelenti, hogy a válaszai érvénytelenek voltak. Ennek több oka is lehet. A levonások elkerülésének legjobb módja, ha elolvassa a kérdéseket és őszintén válaszol.

Jelentkezzen be profiljába, és kattintson a "Leiratkozás" gombra. Ezután egyszerűen kövesse az oldalon található utasításokat. A felmérési meghívókról is leiratkozhat az alul található linkre kattintva. Ha módosítani szeretné személyes adatait, vagy meg szeretné tudni, hogy milyen adatokkal rendelkezünk Önről, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a következő címen support@metroopinion.com