Kako zaraditi uz plaćene ankete u 3 jednostavna koraka

Registering on metroopinion.com

Registruj se

Svako može postati član. Registracija je jednostavna i zahteva samo 30 sekundi tvog vremena. Započni registraciju

Answering online surveys

Odgovori

Pozive za ankete ćemo ti slati na imejl adresu. Molimo te da odgovaraš iskreno. Tvoji odgovori su potpuno anonimni.

Getting paid for answering online surveys

Isplata

Kada dostigneš prag za isplatu, bićeš plaćen jednim klikom.

A guy earning additional revenue by doing online survey

Zaradi novac onlajn – lako je uz MetroOpinion

Zarađivanje novca online je vrlo jednostavno uz MetroOpinion plaćene ankete.

Optimizovali smo naš softver kako bismo pronašli što bolje ankete, jer to znači više novca za tebe.

Kada nađemo najbolju anketu za tebe, poslaćemo ti poziv na imejl adresu. Ako ne prihvatiš da učestvuješ u anketi, poziv će otići drugom korisniku MetroOpinion-a.

Na MetroOpinion-u možeš birati između različitih oblika isplate. Imamo na hiljade zadovoljnih korisnika koji su primili novac od nas.

Zabavno je zarađivati uz MetroOpinion. Kompanije koriste tvoje odgovore za unapređivanje svojih proizvoda. To znači da tvoji odgovori prave razliku.

Isplata za ankete je jednostavna

Opcije plaćanja

PayPal

Vaučeri

Donacije

PayPal je jednostavan ako preferiraš keš. Kada dostigneš prag za isplatu, prebaci svoju zaradu jednim klikom. Potrebno je samo da prilikom registracije na MetroOpinion koristiš imejl svog PayPal naloga.

Vaučeri su popularni i mnogi korisnici ih preferiraju. Možeš ih potrošiti onlajn ili u prodavnicama. Brzo se dobijaju i laki su za upotrebu. Vaučeri su dostupni u većini država u kojima MetroOpinion posluje.

Doniranje novca u plemenite svrhe je sjajna ideja. Zato ti nudimo mogućnost da doniraš svoju zaradu. Na profilu prilikom isplate možeš izabrati kome će otići tvoja donacija.

Radi od kuće popunjavajući ankete

Zabavno je učestvovati u anketama preko tvog kompjutera ili mobilnog telefona. Našim anketama možeš pristupiti bilo gde, tako da je to savršen posao od kuće. Ne oduzima puno vremena, i možeš ga obavljati bilo kada. Svi mogu učestvovati i lako zaraditi novac od kuće. Ankete možeš popunjavati čak i dok radiš nešto drugo. Učestvovanje je vrlo fleksibilno.

Koliko možeš zaraditi na plaćenim anketama?

Bićeš plaćen za svaku anketu u kojoj budeš učestvovao. To je lep prihod sa strane. Nudeći plaćene ankete korisnicima olakšavamo rad od kuće. Imamo najbolje ankete na tržištu. U svakom pozivu za anketu možeš videti koliko ćeš novca zaraditi.

Group of people discussing online surveys as an option to earn additional income