Как да печелите с платени проучвания в 3 лесни стъпки

Registering on metroopinion.com

Регистрирай се

Всеки може да се включи. Лесно е да се регистрирате и отнема само 30 секунди. Започнете регистрацията тук

Answering online surveys

Отговор

Ще бъдете поканени за анкети по имейл. Отговорете честно. Вашите отговори са анонимни.

Getting paid for answering online surveys

Получете плащане

Когато достигнете прага за плащане, можете да получите плащане с едно кликване.

A guy earning additional revenue by doing online survey

Печелете пари онлайн – лесно е с MetroOpinion

Печеленето на пари онлайн е доста лесно с анкети от MetroOpinion.

Оптимизирахме нашия софтуер, за да намерим най-подходящите проучвания. По-подходящите проучвания означават повече пари за вас.

Когато намерим перфектната анкета за вас, ще ви изпратим покана по имейл. Важно е да се регистрирате с основния си имейл адрес. Регистрирането с имейл адреса, който използвате редовно, е най-добрият начин да печелите пари. Ако не участвате, когато сте поканени, поканата ще отиде до друг член на MetroOpinion.

Плащането е лесно с MetroOpinion. Можете да избирате между множество опции за плащане. Имаме хиляди щастливи членове на MetroOpinion, които са получили пари от нас.

Забавно е да печелите пари с MetroOpinion. Компаниите използват вашите отговори, за да създават по-добри продукти. Това означава, че вашите отговори имат значение.

Плащането за проучвания е лесно

Разберете опциите за плащане

PayPal

Ваучер

Дарения

PayPal е лесен, ако предпочитате плащане в брой. Когато достигнете прага за плащане, можете да изтеглите парите си с едно кликване. Уверете се, че вашият имейл адрес в MetroOpinion е същият, който използвате за PayPal.

Ваучерите са популярни и много потребители ги предпочитат. Можете да ги похарчите онлайн или в магазин. Те са лесни за използване и бързи за получаване. Ваучерите се предлагат в повечето държави, обслужвани от MetroOpinion.

Даряването на приходите ви за добра кауза е страхотна идея. Имаме възможност да дарите парите. В таблото можете да видите и изберете кой ще получи вашето дарение.

Работете от вкъщи, като правите проучвания

Лесно е да участвате в анкети от мобилния си телефон или компютър. Имате достъп до нашите проучвания навсякъде, така че това е идеалната работа за вършене от вкъщи. Не отнема много време и можете да го направите, когато пожелаете. Всеки може да участва и да печели пари, работейки от вкъщи. Можете дори да отговаряте на анкети, докато правите нещо друго. Участието е много гъвкаво.

Отговарянето на анкети от дома е смислено. Вашите отговори помагат за създаването на по-добри продукти и услуги. Компаниите използват тази информация за подобряване на продуктите.

Колко можете да спечелите, като работите от вкъщи?

Ще получите заплащане за всяко проучване, в което участвате. Това е солиден страничен доход. В MetroOpinion улесняваме много работата от вкъщи, като правим проучвания. Имаме едни от най-добрите проучвания на пазара. Можете да видите какво ще спечелите във всяка покана за проучване.

Group of people discussing online surveys as an option to earn additional income