Како да заработите со платени анкети во 3 лесни чекори

Registering on metroopinion.com

Пријавити се

Секој може да се приклучи. Лесно е да се регистрирате и потребни се само 30 секунди. Започнете со регистрација овде

Answering online surveys

Одговори

Ќе бидете поканети на анкети преку е-пошта. Одговори искрено. Вашите одговори се анонимни.

Getting paid for answering online surveys

Се плаќа

Кога ќе го достигнете прагот на плаќање, можете да добиете плата со еден клик.

A guy earning additional revenue by doing online survey

Заработете пари онлајн - лесно е со MetroOpinion

Заработувањето пари преку Интернет е прилично лесно со анкетите на MetroOpinion.

Го оптимизиравме нашиот софтвер за да ги најдеме најрелевантните истражувања. Порелевантни анкети значат повеќе пари за вас.

Кога ќе најдеме совршена анкета за вас, ќе ви испратиме покана преку е-пошта. Важно е да се регистрирате со вашата примарна адреса за е-пошта. Регистрирањето со адресата на е-пошта што ја користите редовно е најдобриот начин да заработите пари. Доколку не учествувате кога сте поканети, поканата ќе оди до друг член на MetroOpinion.

Плаќањето е лесно со MetroOpinion. Можете да изберете помеѓу повеќе опции за плаќање. Имаме илјадници среќни членови на MetroOpinion кои добија пари од нас.

Забавно е да заработите пари со MetroOpinion. Компаниите ги користат вашите одговори за да создадат подобри производи. Ова значи дека вашите одговори прават разлика.

Плаќањето за анкети е лесно

Разберете ги опциите за плаќање

PayPal

Ваучер

Донации

PayPal е лесен ако претпочитате плаќање во готово. Кога ќе го достигнете прагот на плаќање, можете да ги повлечете парите со еден клик. Проверете дали вашата адреса за е-пошта на MetroOpinion е истата што ја користите за PayPal.

Ваучерите се популарни и многу корисници ги претпочитаат. Можете да ги потрошите онлајн или во продавница. Тие се лесни за употреба и брзи за примање. Ваучерите се достапни во повеќето земји што ги опслужува MetroOpinion.

Да ја донирате вашата заработка за добра цел е одлична идеја. Имаме опција да ги донирате парите. Во контролната табла можете да видите и да изберете кој ќе ја добие вашата донација.

Работете од дома со правење анкети

Лесно е да учествувате во анкети од вашиот мобилен телефон или компјутер. Можете да пристапите до нашите анкети насекаде, па затоа е совршена работа што може да ја направите од дома. Не одзема многу време и можете да го правите кога сакате. Секој може да учествува и да заработи пари работејќи од дома. Можете дури и да одговарате на анкети додека работите нешто друго. Учеството е многу флексибилно.

Одговарањето на анкети од дома е значајно. Вашите одговори помагаат да се создадат подобри производи и услуги. Компаниите ги користат овие информации за да ги подобрат производите.

Колку можете да заработите работејќи од дома?

Ќе добивате плата за секоја анкета во која учествувате. Тоа е солиден спореден приход. Во MetroOpinion го олеснуваме работењето од дома со правење анкети. Имаме некои од најдобрите истражувања на пазарот. Можете да видите што ќе заработите во секоја покана за анкета.

Group of people discussing online surveys as an option to earn additional income