Si të fitoni me sondazhe me pagesë në 3 hapa të thjeshtë

Registering on metroopinion.com

Regjistrohu

Të gjithë mund të bashkohen. Është e lehtë të regjistrohesh dhe duhen vetëm 30 sekonda. Filloni regjistrimin këtu

Answering online surveys

Përgjigju

Ju do të ftoheni në sondazhe me email. Përgjigjuni sinqerisht. Përgjigjet tuaja janë anonime.

Getting paid for answering online surveys

Paguani

Kur të arrini pragun e pagesës, mund të paguheni me një klikim.

A guy earning additional revenue by doing online survey

Fitoni para në internet – është e lehtë me MetroOpinion

Fitimi i parave në internet është mjaft i lehtë me sondazhet nga MetroOpinion.

Ne kemi optimizuar softuerin tonë për të gjetur sondazhet më të rëndësishme. Sondazhe më të rëndësishme do të thotë më shumë para për ju.

Kur të gjejmë një sondazh të përsosur për ju, ne do t'ju dërgojmë një ftesë me email. Është e rëndësishme që të regjistroheni me adresën tuaj kryesore të emailit. Regjistrimi me adresën e emailit që përdorni rregullisht është mënyra më e mirë për të fituar para. Nëse nuk merrni pjesë kur jeni të ftuar, ftesa do t'i shkojë një anëtari tjetër të MetroOpinion.

Pagesa është e lehtë me MetroOpinion. Ju mund të zgjidhni midis opsioneve të shumta të pagesës. Ne kemi mijëra anëtarë të lumtur të MetroOpinion që kanë marrë para nga ne.

Është kënaqësi të fitosh para me MetroOpinion. Kompanitë përdorin përgjigjet tuaja për të krijuar produkte më të mira. Kjo do të thotë që përgjigjet tuaja bëjnë një ndryshim.

Pagesa për anketat është e lehtë

Kuptoni opsionet e pagesës

PayPal

Kupon

Donacionet

PayPal është i lehtë nëse preferoni pagesën me para në dorë. Kur të arrini pragun e pagesës, mund të tërhiqni paratë tuaja me një klikim. Sigurohuni që adresa juaj e emailit në MetroOpinion të jetë e njëjta që përdorni për PayPal.

Kuponët janë të njohur dhe shumë përdorues i preferojnë ato. Ju mund t'i shpenzoni ato në internet ose në një dyqan. Ato janë të lehta për t'u përdorur dhe të shpejtë për t'u marrë. Kuponët janë të disponueshëm në shumicën e vendeve që shërben MetroOpinion.

Dhurimi i fitimeve tuaja për një kauzë të mirë është një ide e shkëlqyer. Ne kemi mundësinë që ju të dhuroni paratë. Në panelin e kontrollit mund të shihni dhe zgjidhni se kush do të marrë donacionin tuaj.

Punoni nga shtëpia duke bërë sondazhe

Është e lehtë të marrësh pjesë në sondazhe nga celulari ose kompjuteri. Ju mund të përdorni anketat tona kudo, kështu që është puna e përsosur për të bërë nga shtëpia. Nuk kërkon shumë kohë dhe mund ta bëni sa herë të doni. Të gjithë mund të marrin pjesë dhe të fitojnë para duke punuar nga shtëpia. Ju madje mund t'u përgjigjeni sondazheve ndërsa jeni duke bërë diçka tjetër. Pjesëmarrja është shumë fleksibël.

Përgjigjja e sondazheve nga shtëpia është kuptimplotë. Përgjigjet tuaja ndihmojnë në krijimin e produkteve dhe shërbimeve më të mira. Kompanitë e përdorin këtë informacion për të përmirësuar produktet.

Sa mund të fitoni duke punuar nga shtëpia?

Do të paguheni për çdo anketë ku merrni pjesë. Është një të ardhur anësore solide. Në MetroOpinion ne e bëjmë shumë të lehtë punën nga shtëpia duke bërë sondazhe. Ne kemi disa nga sondazhet më të mira në treg. Ju mund të shihni se çfarë do të fitoni në çdo ftesë sondazhi.

Group of people discussing online surveys as an option to earn additional income