Cum să câștigi cu sondaje plătite în 3 pași simpli

Registering on metroopinion.com

Inscrie-te

Toată lumea se poate alătura. Este ușor să vă înscrieți și durează doar 30 de secunde. Începeți înregistrarea aici.

Answering online surveys

Răspuns

Veți fi invitat la sondaje prin e-mail. Răspundeți sincer. Răspunsurile tale sunt anonime

Getting paid for answering online surveys

Fii plătit

Când atingeți pragul de plată, puteți fi plătit cu un singur clic.

A guy earning additional revenue by doing online survey

Câștigați bani online – este ușor cu MetroOpinion

Câștigarea de bani online este destul de ușoară cu sondajele de la MetroOpinion.

Ne-am optimizat software-ul pentru a găsi cele mai relevante sondaje. Sondaje mai relevante înseamnă mai mulți bani pentru dvs.

Când găsim un sondaj perfect pentru dvs., vă vom trimite o invitație prin e-mail. Este important să vă înscrieți cu adresa de e-mail principală. Înregistrarea cu adresa de e-mail pe care o folosiți în mod regulat este cel mai bun mod de a câștiga bani. Dacă nu participați când sunteți invitat, invitația va merge la un alt membru al MetroOpinion.

Plata este ușoară cu MetroOpinion. Puteți alege între mai multe opțiuni de plată. Avem mii de membri fericiți ai MetroOpinion care au primit bani de la noi.

Este distractiv să câștigi bani cu MetroOpinion. Companiile folosesc răspunsurile dvs. pentru a crea produse mai bune. Aceasta înseamnă că răspunsurile tale fac diferența.

Plata pentru sondaje este ușoară

Înțelegeți opțiunile de plată

PayPal

Bon

Donații

PayPal este ușor dacă preferați plata în numerar. Când atingeți pragul de plată, vă puteți retrage banii cu un singur clic. Asigurați-vă că adresa dvs. de e-mail de pe MetroOpinion este aceeași pe care o utilizați pentru PayPal.

Voucherele sunt populare și mulți utilizatori le preferă. Le puteți petrece online sau într-un magazin. Sunt ușor de utilizat și de primit rapid. Voucherele sunt disponibile în majoritatea țărilor deservite de MetroOpinion.

Donarea câștigurilor dvs. pentru o cauză bună este o idee grozavă. Avem opțiunea ca dvs. să donați banii. pe tabloul de bord puteți vedea și alege cine va primi donația.

Lucrați de acasă făcând sondaje

Este ușor să participați la sondaje de pe telefonul mobil sau de pe computer. Puteți accesa sondajele noastre oriunde, deci este treaba perfectă de făcut de acasă. Nu durează mult timp și o puteți face oricând doriți. Toată lumea poate participa și câștiga bani lucrând de acasă. Puteți chiar să răspundeți la sondaje în timp ce faceți altceva. Participarea este foarte flexibilă.

Răspunsul la sondaje de acasă este semnificativ. Răspunsurile dvs. vă ajută să creați produse și servicii mai bune. Companiile folosesc aceste informații pentru a îmbunătăți produsele.

Cât puteți câștiga lucrând de acasă?

Veți fi plătit pentru fiecare sondaj la care participați. Este un venit solid. La MetroOpinion, facem foarte ușor să lucrați de acasă, făcând sondaje. Avem unele dintre cele mai bune sondaje de pe piață. Puteți vedea ce veți câștiga în fiecare invitație la sondaj.

Group of people discussing online surveys as an option to earn additional income