Hogyan kereshet a fizetett felmérésekkel 3 egyszerű lépésben

Registering on metroopinion.com

Regisztrálj

Mindenki csatlakozhat. A regisztráció egyszerű, és mindössze 30 másodpercet vesz igénybe. Kezdje a regisztrációt itt

Answering online surveys

Válasz

E-mailben kap meghívást a felmérésekre. Válaszolj őszintén. A válaszaid névtelenek.

Getting paid for answering online surveys

Kap pénzt

Ha eléri a fizetési küszöböt, egyetlen kattintással megkaphatja a kifizetést.

A guy earning additional revenue by doing online survey

Keressen pénzt online – ez egyszerű a MetroOpinion segítségével

A MetroOpinion felmérései segítségével online pénzt keresni meglehetősen egyszerű.

Szoftverünket úgy optimalizáltuk, hogy megtaláljuk a legrelevánsabb felméréseket. A relevánsabb felmérések több pénzt jelentenek Önnek.

Ha megtaláljuk az Ön számára tökéletes felmérést, e-mailben küldünk egy meghívót. Fontos, hogy az elsődleges e-mail címeddel regisztrálj. A rendszeresen használt e-mail címmel való regisztráció a legjobb módja annak, hogy pénzt keressen. Ha nem vesz részt, amikor meghívták, a meghívó a MetroOpinion másik tagjához kerül.

A fizetés egyszerű a MetroOpinion segítségével. Több fizetési mód közül választhat. A MetroOpinionnak több ezer boldog tagja van, akik pénzt kaptak tőlünk.

Jó móka pénzt keresni a MetroOpinion segítségével. A vállalatok az Ön válaszait jobb termékek létrehozására használják fel. Ez azt jelenti, hogy a válaszaid megváltoztatják.

A felmérések fizetése egyszerű

Ismerje meg a fizetési lehetőségeket

PayPal

Utalvány

Adományok

A PayPal egyszerű, ha a készpénzes fizetést részesíti előnyben. Amikor eléri a fizetési küszöböt, egyetlen kattintással kiveheti a pénzt. Győződjön meg arról, hogy a MetroOpinion e-mail-címe megegyezik a PayPalhoz használt e-mail címével.

Az utalványok népszerűek, és sok felhasználó kedveli őket. Elköltheti online vagy boltban. Könnyen használhatóak és gyorsan fogadhatók. Az utalványok a MetroOpinion által kiszolgált legtöbb országban elérhetők.

Remek ötlet, ha bevételét jó célra fordítja. Lehetőségünk van adományozni a pénzt. Az irányítópulton láthatja és kiválaszthatja, hogy ki kapja meg adományát.

Dolgozz otthonról felmérések készítésével

Mobiltelefonjáról vagy számítógépéről könnyen részt vehet a felmérésekben. Felméréseinket bárhol elérheti, így ez a tökéletes munka otthonról. Nem sok időt vesz igénybe, és bármikor megteheti, amikor csak akarja. Mindenki részt vehet és pénzt kereshet otthonról dolgozva. Még a felmérésekre is válaszolhat, miközben valami mást csinál. A részvétel nagyon rugalmas.

A felmérések otthonról történő megválaszolása értelmes. Válaszai segítenek jobb termékek és szolgáltatások létrehozásában. A vállalatok ezeket az információkat termékeik fejlesztésére használják fel.

Mennyit kereshet otthoni munkával?

Fizetni fog minden felmérésért, amelyben részt vesz. Ez szilárd mellékjövedelem. A MetroOpinionnál felmérések készítésével nagyon egyszerűvé tesszük az otthoni munkát. Nálunk vannak a legjobb felmérések a piacon. Minden felmérési meghívóban láthatja, hogy mennyit fog keresni.

Group of people discussing online surveys as an option to earn additional income