Kako zaslužiti s plačanimi anketami v 3 preprostih korakih

Registering on metroopinion.com

Prijavite se

Pridruži se lahko vsak. Prijava je enostavna in traja le 30 sekund. Začni registracijo tukaj

Answering online surveys

Odgovori

K anketam boste vabljeni po elektronski pošti. Odgovorite iskreno. Vaši odgovori so anonimni.

Getting paid for answering online surveys

Biti plačan

Ko dosežete plačilni prag, lahko prejmete plačilo z enim klikom.

A guy earning additional revenue by doing online survey

Zaslužite denar na spletu – z MetroOpinion je enostavno

Zaslužek na spletu je precej enostaven z anketami MetroOpinion.

Našo programsko opremo smo optimizirali za iskanje najbolj ustreznih anket. Več ustreznih anket pomeni več denarja za vas.

Ko bomo našli popolno anketo za vas, vam bomo poslali povabilo po elektronski pošti. Pomembno je, da se prijavite s svojim primarnim e-poštnim naslovom. Registracija z e-poštnim naslovom, ki ga redno uporabljate, je najboljši način zaslužka. Če ob povabilu ne sodelujete, bo povabilo prejel drug član MetroOpinion.

Plačilo je preprosto z MetroOpinion. Izbirate lahko med več možnostmi plačila. Imamo na tisoče zadovoljnih članov MetroOpinion, ki so od nas prejeli denar.

Z MetroOpinion je zabavno služiti denar. Podjetja uporabljajo vaše odgovore za ustvarjanje boljših izdelkov. To pomeni, da so vaši odgovori pomembni.

Plačilo anket je enostavno

Razumeti možnosti plačila

PayPal

Vavčer

Donacije

PayPal je preprost, če imate raje gotovinsko plačilo. Ko dosežete prag plačila, lahko svoj denar dvignete z enim klikom. Prepričajte se, da je vaš e-poštni naslov na MetroOpinion enak tistemu, ki ga uporabljate za PayPal.

Boni so priljubljeni in veliko uporabnikov jih ima raje. Zapravite jih lahko na spletu ali v trgovini. So enostavni za uporabo in hitri za sprejem. Vavčerji so na voljo v večini držav, ki jih uporablja MetroOpinion.

Doniranje zaslužka v dober namen je odlična ideja. Imamo možnost, da donirate denar. Na nadzorni plošči si lahko ogledate in izberete, kdo bo prejel vašo donacijo.

Delajte od doma z anketiranjem

Preko mobilnega telefona ali računalnika je enostavno sodelovati v anketah. Do naših anket lahko dostopate kjer koli, zato je to popolno delo, ki ga lahko opravljate od doma. Ne vzame veliko časa in to lahko storite kadar koli želite. Vsi lahko sodelujejo in zaslužijo z delom od doma. Lahko celo odgovarjate na ankete, medtem ko počnete kaj drugega. Sodelovanje je zelo prilagodljivo.

Odgovarjanje na ankete od doma je smiselno. Vaši odgovori pomagajo ustvariti boljše izdelke in storitve. Podjetja uporabljajo te informacije za izboljšanje izdelkov.

Koliko lahko zaslužite z delom od doma?

Za vsako raziskavo, v kateri boste sodelovali, boste plačani. To je soliden stranski dohodek. Pri MetroOpinionu z anketiranjem zelo olajšamo delo od doma. Imamo nekaj najboljših anket na trgu. V vsakem povabilu k anketi lahko vidite, kaj boste zaslužili.

Group of people discussing online surveys as an option to earn additional income