Πώς να κερδίσετε με έρευνες επί πληρωμή σε 3 εύκολα βήματα

Registering on metroopinion.com

Εγγραφείτε

Όλοι μπορούν να συμμετάσχουν. Είναι εύκολο να εγγραφείτε και χρειάζονται μόνο 30 δευτερόλεπτα. Ξεκινήστε την εγγραφή εδώ

Answering online surveys

Απάντηση

Θα προσκληθείτε σε έρευνες μέσω email. Απαντήστε με ειλικρίνεια. Οι απαντήσεις σας είναι ανώνυμες.

Getting paid for answering online surveys

Πληρωθείτε

Όταν φτάσετε το ελάχιστο ποσό πληρωμής, μπορείτε να πληρωθείτε με ένα κλικ.

A guy earning additional revenue by doing online survey

Κερδίστε χρήματα online – είναι εύκολο με το MetroOpinion

Το να κερδίζετε χρήματα στο διαδίκτυο είναι αρκετά εύκολο με έρευνες από το MetroOpinion.

Έχουμε βελτιστοποιήσει το λογισμικό μας για να βρίσκουμε τις πιο σχετικές έρευνες. Πιο σχετικές έρευνες σημαίνουν περισσότερα χρήματα για εσάς.

Όταν βρούμε μια τέλεια έρευνα για εσάς, θα σας στείλουμε μια πρόσκληση μέσω email. Είναι σημαντικό να εγγραφείτε με την κύρια διεύθυνση email σας. Η εγγραφή με τη διεύθυνση email που χρησιμοποιείτε τακτικά είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα. Εάν δεν συμμετάσχετε όταν σας προσκαλέσετε, η πρόσκληση θα πάει σε άλλο μέλος του MetroOpinion.

Η πληρωμή είναι εύκολη με το MetroOpinion. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές πληρωμής. Έχουμε χιλιάδες χαρούμενα μέλη του MetroOpinion που έχουν λάβει χρήματα από εμάς.

Είναι διασκεδαστικό να κερδίζεις χρήματα με το MetroOpinion. Οι εταιρείες χρησιμοποιούν τις απαντήσεις σας για να δημιουργήσουν καλύτερα προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι οι απαντήσεις σας κάνουν τη διαφορά.

Η πληρωμή για έρευνες είναι εύκολη

Κατανοήστε τις επιλογές πληρωμής

PayPal

Εγγυητής

Δωρεές

Το PayPal είναι εύκολο αν προτιμάτε την πληρωμή με μετρητά. Όταν φτάσετε το ελάχιστο ποσό πληρωμής, μπορείτε να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας με ένα κλικ. Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση email σας στο MetroOpinion είναι η ίδια που χρησιμοποιείτε για το PayPal.

Τα κουπόνια είναι δημοφιλή και πολλοί χρήστες τα προτιμούν. Μπορείτε να τα ξοδέψετε online ή σε κατάστημα. Είναι εύχρηστα και γρήγορα στη λήψη. Κουπόνια είναι διαθέσιμα στις περισσότερες χώρες που εξυπηρετεί το MetroOpinion.

Το να δωρίσετε τα κέρδη σας για καλό σκοπό είναι μια εξαιρετική ιδέα. Έχουμε την επιλογή να δωρίσετε τα χρήματα. Στον πίνακα ελέγχου μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε ποιος θα λάβει τη δωρεά σας.

Εργαστείτε από το σπίτι κάνοντας έρευνες

Είναι εύκολο να συμμετάσχετε σε έρευνες από το κινητό σας τηλέφωνο ή από υπολογιστή. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις έρευνές μας οπουδήποτε, επομένως είναι η τέλεια δουλειά για να κάνετε από το σπίτι. Δεν απαιτεί πολύ χρόνο και μπορείτε να το κάνετε όποτε θέλετε. Όλοι μπορούν να συμμετέχουν και να κερδίζουν χρήματα δουλεύοντας από το σπίτι. Μπορείτε ακόμη και να απαντάτε σε έρευνες ενώ κάνετε κάτι άλλο. Η συμμετοχή είναι πολύ ευέλικτη.

Η απάντηση σε έρευνες από το σπίτι έχει νόημα. Οι απαντήσεις σας βοηθούν στη δημιουργία καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών. Οι εταιρείες χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσουν τα προϊόντα.

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε δουλεύοντας από το σπίτι;

Θα πληρώνεστε για κάθε έρευνα που συμμετέχετε. Είναι ένα σταθερό παράπλευρο εισόδημα. Στο MetroOpinion διευκολύνουμε πολύ την εργασία από το σπίτι κάνοντας έρευνες. Έχουμε μερικές από τις καλύτερες έρευνες στην αγορά. Μπορείτε να δείτε τι θα κερδίσετε σε κάθε πρόσκληση για έρευνα.

Group of people discussing online surveys as an option to earn additional income